Myy suomalainen yrityksesi


Myy suomalainen yrityksesi

Paras tapa myydä yrityksesi, on käyttää suomalaista välittäjää, joka puhuu kieltäsi.
Katso referenssejämme sivulla  cfie references Finland.

Autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan yrityksestäsi.  Kansainväliset yrityskaupat eivät ole ainoastaan suuryrityksille tarkoitettuja, vaan myös yhtiöille joiden liikevaihto on noin +/- €5 miljoonaa. Tiimityöskentely on CFIE:n verkoston etu, koska voimme yhdistää eri maihin liittyvän tiedon eri toimialoihin liittyvään tietoon. Suomalaisen neuvonantajan lisäksi saat tukea verkostoon kuuluvalta toimialan tuntevalta neuvonantajalta.  Katso sivuiltamme mikäli verkostostamme löytyy teollisuudenalasi asiantuntijaSell your Finnish business

Ennen kuin yritys kannattaa myydä, sen on oltava kunnossa. CFIE verkostoon kuuluu saneerauskokemusta omaavia asiantuntijoita eri teollisuudenaloilta eri Euroopan maista. Mikäli yrityksesi on vaikeuksissa ja tarvitsee saneerausta ennen myyntiä, katso löytyykö verkostostamme teollisuudenalasi saneerausasiantuntija.
Sell my business now

Let us inform you about the sale of your Finnish company


Kun myyt yrityksesi

Yrityksen myynti on tärkeä päätös. Yrityksen myynnin motiivi voi olla strateginen eli yksinkertaisesti myydään kun yrityksestä saadaan hyvä hinta, mutta motiivi saattaa olla myös sukupolvenvaihdos. Myös MBI tai MBO-kauppa saattaa olla ratkaisu, jossa CFIE:n suomalainen asiantuntija voi auttaa. Yrityksen myynti ei välttämättä merkitse koko yrityksen myyntiä, vaan myynti voi myös merkitä vähemmistö- tai enemmistöosuuden myyntiä esimerkiksi yrityksen rahoitusaseman parantamiseksi.  

Miten myyt yrityksesi

Kun yrityksesi laitetaan myyntiin, neuvonantajasi on tunnettava yrityksesi läpikotoisin.  Nämä ovat meidän erikoistoimialojamme:
Meillä on tarjota suomea puhuva neuvonantaja, jolla on hyvä verkosto mahdollisista ostajakandidaateista.     

M&A Suomessa

Monitoroimme jatkuvasti Suomen yrityskauppamarkkinoita, jotta voimme tehdä yrityksen arvonmäärityksen oikein. Monitoroimme yrityskauppoja myös muissa Euroopan maissa ja erityisesti erikoistuneilla teollisuudenaloilla kuten kemianteollisuudessa, huolinnassa ja  IT-alalla. Palvelumme eivät ole tarkoitettu ainoastaan yrityksen omistajille, vaan myös rahastoille ja muille sijoittajille. Voitte seurata mahdollisia suomalaisia transaktioita sivultamme ”Recent M&A deals in Finland”.
Harkitse aina kansainvälistä markkinaa yrityksesi myynnissä. Blogissamme voit seurata yrityskauppoja ja markkinaa yleisesti. Sivullamme ”M&A Articles Finland”  löytyy blogeja  yleensä Suomesta ja artikkeleita, jotka liittyvät nimenomaan suomessa tehtyihin yrityskauppoihin.  
Jos suunnittelet yrityksesi myyntiä, ota meihin yhteyttä. CFIE neuvonantajat ovat valmiita auttamaan jos olet ostamassa tai myymässä suomalaista yritystä.